2013

Snart är 2013 över, och detta år har varit helt otroligt. Bland dom bästa åren, verkligen! När jag tänker tillbaka på året känns det som att allt har gått så sjukt fort, på en grisblink, men samtidigt känns det som att 2013 har varit för evigt. 
 
Inför 2013 så hade jag gjort en lista som jag skulle bocka av när det hänt, både önskningar, drömmar och saker som skulle komma. 
 
Jag tog studenten, vilket var helt fantastiskt. Gud så roligt och framför allt skönt! 
Jag flytta hemifrån, till min lägenhet där jag inte alls blev varande så länge pga vissa anledningar och förändringar. Jag var aldrig i lägenheten, förutom att sova där några enstaka dagar under veckan då jag jobbade, annars höll jag mest till hos min underbara pojkvän. Så jag sa upp lägenheten efter 2 månader och flytta hem igen, men bor som på halvtid hos min babe. 
Jag blev kär, så otroligt kär, i min fina Tim som jag träffade just efter studenten. Sedan den killen dök upp i mitt liv så har jag inget annat än att mått så jävla bra. Han är den absolut bästa som finns. 
Jag har jobbat en del, både hemtjänst och inom barnomsorgen. Började ströjobba på hemtjänsten redan i Mars utöver skolan, men sen efter studenten blev det under hela sommaren och nu har de bara fortsatt. Fick in en fot på förskolorna runt i Vindelns kommun så är och jobbar lite här och var inom de också. 
Jag har umgåtts mycket med mina fina vänner och min familj under året, som förgyllar mina dagar. 
 
Jag ser framemot 2014 mycket. Året då jag fyller 20, och jag ser framemot mycket tid med min pojkvän och mina vänner. Hoppas på att fixa mig jobb i Umeå och många timmar på gymmet. Jag ska göra 2014 till ett kanon år!
 
RSS 2.0