Början på höstmånaden

Hösten har sakta men säkert börjat smyga sig in. Mörkare tider, gula löv och kallare luft.Tidigare har jag ogillat hösten, men jag kom på mig själv här om dagen om att jag faktiskt njöt av hösten. Det är skönt med höst, mysigt att det blir mörkare, stickade tröjor och mer kläder. Självklart älskar jag sommaren, men när sommarmånaderna har gått förbi så är jag less på nakna ben - Jag vill klä på mig igen, med alla höst och vinterkläder. Att få tända ljus och mysa framför alla program som drar igång på hösten. 
 
I veckan har jag varit så sjukt morgontrött så det inte är klokt. Jag som vanligtvis brukar älska att kliva upp tidigt men i veckan så har jag sovit enda ut i det sista, just så pass hunnit dricka kaffe, äta frukosten och skumma igenom tidningen.

 
Nu när vi fått klart i hallen, sovrum och kök så har vi som tagit en liten paus från renoveringen i några dagar. De kvällar vi varit lediga har vi bara legat och sett tv och myst. Väldigt välbehövligt att få ladda upp batterierna innan vi gör slutspurten med vardagsrummet. Det känns så himla bra och vi är så nöjda med hur lägenheten ser ut i de rum vi gjort om. Oj, så fint det är. Det känns helt overkligt, att vi har gjort dethär, tillsammans. Att vi har varit sams hela tiden är ju ett mirakel, jag menar, det är väldigt påfrestande att leva med allt i flyttkartonger, damm och skit överallt, trångt och smutsigt, men ändå har det gått bra. Inte för att vi bråkar i vanliga fall, såklart uppstår de irritation och smågnabb då och då, men hittills inga riktiga bråk på våra 2år tillsammans. Det är guld! ♥
 
Imorgon är jag ledig, så gudomligt skönt. Jag har några ärenden jag ska hinna med och tvätta upp sommarjackorna som ska stöckas undan. Sen när Tim slutar ska vi åka till hans föräldrar och äta middag och se idol. 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0