Fina sommar

Godmorgon! Tiden bara rusar iväg och snart är semestern slut, men så långt som på måndag vill jag inte tänka. I helgen ska jag verkligen andas in och ta vara på varje sekund.

Jag har varit i stugan i några dagar med mamma och det har varit så underbart. Sista kvällen kom även Tim och överraskade.
Där borta kan man verkligen varva ner och njuta av naturen, lugnet och göra absolut ingenting. Klippt gräsmattan, läst, solat, badat, fiskat och bastat. Varit lite ostadigt väder som gör att man blir lite göralös, men då har jag bara lagt mig med en bok. Jag sa det till min mamma, att det var länge sedan jag hittade ro i mig att kunna bara ligga och läsa. Ja som sagt, det har varit underbart.

Förra helgen som var så umgicks jag på fredagen med bästa Madelene. Åt middag, snacka skit och drack lite. Det slutade med att vi hamnade på Allstar och vi hade en otroligt rolig kväll.

Under lördagen bussade jag till Vännäs och var bjuden på fest hos en vän. Mycket trevlig kväll med mycket skratt, nya människor, god mat och dryck. Tyvärr så blev jag av med mobilen under kvällen... Men hade min gamla hemma så jag är inte utan iallafall.

Fina Djupsund
En fisketur med min fina
RSS 2.0