Balans.

Ännu en grå och trist dag, men humöret är i schack. Vaknade tidigt av mig själv och kände mig utvilad, så jag klev upp bryggde mig lite kaffe, tände ljus och rullade ut yogamattan. Försöker skapa lite rutin till att utföra lite yoga direkt jag kliver upp, så kroppen får sakta men säkert komma igång på ett skonsamt sätt och samla tankarna lite inför dagen. Hittills gillar jag det. 
 
Jag har börjat träna innebandy igen, vilket känns väldigt roligt och spännande att jag har tagit upp det igen. Ett jättehärligt gäng och med en fin sammanhållning. Jag trivs. Jag tillbringar mindre tid på gymmet men går dit när jag känner mig sugen och har tid. Jag blickar tillbaka när jag var på gymmmet 5-6dagar i veckan och vissar dagar 2 gånger om dagen. När jag tänker tillbaka till den tiden så känner jag ångest. Det blev för mycket, för mycket av det goda. Känslan av att inte vara nöjd, oavsett hur hårt och mycket jag försökte så var det inte tillräckligt, och det känns inte sunt någonstans. Det är nu i efterhand jag har fått upp ögonen och inser att då trodde jag det var bra för mig, men i själva verket så var det inte. Jag märker att jag mår så mycket bättre nu, med en mer stabil grund, bättre balans jämfört med då. Jag älskar rörelse och vara aktiv, men jag älskar lugna stunder och serietittande i soffan lika mycket. Så det handlar om balans. För mitt välbefinnande. 
 
Fredag och jag jobbar kväll, så jag har förmiddagen ledig. Jag funderar på att laga lite mat, gå en promenad och bara ta det lugnt. Jobbar även imorgon under dagen och sen har jag söndagen ledig. 
 
 
RSS 2.0