Status

Livet rullar stillsamt på. Jag jobbar, tränar, äter och sover, det summerar allt ganska bra. Försöker träffa vänner när det passar alla och njuter av de stunder som kommer. Tim jobbar mest hela tiden nu när han och hans kollega har ett stort projekt på gång. Det känns lugnande att veta att de är tillfälligt och att han kommer vara hemma igen snart. 


Fotbollen har nyligen kickat igång och försäsongen är i fullrulle. Det krockar lite med innebandyn nu, men det är ju bra träning även det så det är härligt med blandningen. Men snart är ju den över och då läggs allt fokus på fotbollssäsongen. Styrketräningen blir ju mer lidande, men försöker ta mig till gymmet någon gång i veckan då kroppen tillåter och tiden finns. 

Mitt mående har varit väldigt upp och ner och det tog mig lång tid att förstå vad orsaken kunde vara. Men när jag plussat ihop 1+1 så kom jag fram till att det kan vara min hormonspiral som knasar till det. Så ett besök hos barnmorskan nyligen hjälpte mig ta itur med problemet och ska göra en utvärdering igen om en månad om det blivit någon skillnad. Känner en lättnad i kroppen att de förhoppningsvis bara blir bättre. 

Det är väl den tillfälliga statusen för livet. Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Det väntar en dag imorgon också. 



RSS 2.0