Vardagsprat

Dagarna bara springer iväg så jag nästan inte hinner med. Men jag mår så bra och jag är så glad att jag har tagit mig denhär minisemestern. Trots att jag "bara" är hemma, så är det så himla härligt att bara få ta det piano. Hinna göra saker, träffa människor osv, utan att behöva vara uppbunden med jobb. Dessutom har det varit guldvärd att ha fått vara ledig under jul och dem dagar Robert och Ebba har varit upp.


Igår tog jag mig till gymmet och pumpade ur benen, vilket var så härligt efter julens alla julbord. Sedan blev det en spontanutgång med tjejerna. Lite för mycket vin, massor av surr, skratt och kärlek. 

Vakna med en gnutta huvudvärk imorse, men det var bara att ignorera för jag hade en tid att passa. Fick lite bråttom, klev upp 11 och kl 12 skulle jag göra fransar. Men jag hann i tid, och jag är jättenöjda med fransarna! Jag promenerade hem, vilket var typ dagens bästa beslut, var så skönt att få röra på mig i friska luften. Dock lite kallt om händer och huvud då jag glömde mössa och vantar. 

Annars idag har jag bara grejat på hemma med tvätt, lite städ och mat. Jag och Tim har myst i soffan framför Hoobit och en rejäl ost och kex-bricka. 

Jag ska lägga mig alldeles strax, eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att gymma i sällskap med Towe. Ska bli nice att börja dagen med ett rejält träningspass. Mer imorgon, vi ska städa undan julen här hemma. Känns skönt att göra bort det innan nyår. 

RSS 2.0